Složte si puzzle online

Rádi skládáte různé puzzly? A už jste skládali puzzle online? Zabavíte se jím, zjistíte, jak rychle ho dokážete složit a ještě můžete vyhrát slevu na nákup rozmanitých výrobků z internetového obchodu I-puzzle.cz.

Puzzle online vás bude bavit

puzzle-hraChcete si zkusit puzzle online a prověřit si, jak rychle ho dokážete složit? Online puzzle hry na vás čekají v internetovém obchodě I-puzzle.

Hra je jednoduchá. Vyberete si motiv, který byste rádi skládali. Na výběr máte ze zvířat, měst a staveb, krajin, květin, obrazů a ostatních. V každé kategorii na vás čeká několik konkrétních motivů.

Zvolte si jeden z nich, stiskněte tlačítko „Start“ a pusťte se do skládání. Puzzle online je zábavou, ale nejen to. Budete-li rychlí, získáte slevu na nákup v internetovém obchodě. Vaše sleva se může pohybovat v rozmezí od 3 do 7 % podle toho, jak rychle se vám podaří obrázek složit.

Slevu uplatníte slevovým kupónem, který vám provozovatel I-puzzle.cz poskytne po skončení vaší hry v podobě kódu. Uplatníte ho při objednávce na jakékoliv zboží z uvedeného e-shopu.

I-puzzle.cz: Budete mít z čeho vybírat

Pokud rádi skládáte puzzle, nemusíte se obávat, že byste si nevybrali zboží, na kterém byste uplatnili svůj slevový kupón z online puzzle hry.

Kromě klasického puzzle si můžete zakoupit rozmanité druhy zajímavých skládaček a velký výběr máte i ohledně počtu dílků, výrobce puzzle či motivů.

Nejen sleva a velký výběr jsou přednostmi tohoto e-shopu. Oceníte i rychlé dodání. Všechny puzzly jsou skutečně fyzicky skladem. Z dalších výhod si uveďme nízké ceny poštovného (při nákupu nad 1800 Kč poštovné zdarma) atd.

Bude se vám zamlouvat i rozdělení puzzlů do přehledných kategorií. Máte-li konkrétní představu výrobku, snadno a rychle najdete odpovídající skládačku.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.