Zubní ordinace Praha doporučuje – nekuřte

Většinu kuřáků poznáte. Mají zažloutlé zuby a nepříjemný dech. U toho to však nekončí. Pokud jde o onemocnění ústní dutiny, včetně nádorového, jsou k nim kuřáci mnohem náchylnější než nekuřáci. A netýká se to jen starých lidí. Zubař Praha ze stomatologie Praha 2, stejně jako pracovnice dentální hygieny Praha 2 vám potvrdí, že i pokud jde o parodontální onemocnění, jsou tato u kuřáků mnohem vážnější než u nekuřáků. Onemocnění dásní se velmi rychle šíří a velmi špatně reaguje na léčbu. Stejně tak je to se zubním kamenem. Jeho ukládání je u kuřáků mnohem intenzivnější než u nekuřáků. Přestože zubařům Praha 2 jde především o stav vašich dásní a chrupu, mají pro vás ještě jeden vzkaz. Jaký? Nikotin snižuje také citlivost čichových buněk a chuťových pohárků. Pochutnat si pak na dobrém jídle může být problém.

Sladké ano, ale …

Pokud si rádi pochutnáváte na sladkém, pak byste měli vědět, že nejde v prvé řadě o množství cukru a sladkostí, které zkonzumujete, ale především o frekvenci této konzumace. Jak vám potvrdí dentální hygiena Praha, zubař Praha, prostě všichni na stomatologii Praha 2, přirozená ochranná kapacita slin, která dokáže neutralizovat bakteriální kyseliny, jež odvápňují zubní sklovinu, bude při časté konzumaci sladkostí velmi snížená. Zapomeňte proto na cucání bonbonů v průběhu celého dne, přestaňte usrkávat džusy a slazené nápoje. To vše vaší zubní sklovině a vašim dásním působí nenapravitelné škody, které neodvrátí ani pravidelné návštěvy dentální hygieny Praha 2.

Celkové zdraví závisí i na zdraví vašich zubů

Možná jste už slyšeli o tom, že zdravotní problémy na hony vzdálené ústní dutině mohou mít svou příčinu právě v neuspokojivém stavu vašich zubů a dásní. Chcete-li být celkově zdraví, musíte mít také kvalitně ošetřené zuby, nejlépe na stomatologii Praha. I když dokáže zubní ordinace Praha nabídnout velice kvalitní zubní implantáty Praha, vlastní zuby jsou vlastní zuby. Neváhejte proto, a objednejte se na preventivní zubní prohlídku a další potřebné vyšetření ke stomatologovi Praha ještě dnes.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.